Sufra İlkokulu
BÜYÜKÇAYLI MAH. SUFRA KÜME EVLERİ NO 229 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA

VİZYON

Öğrencilerimizin, tarihi ve kültürel mirasımızı koruyan, çağımızın gereklerini anlayabilmek için doğru bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi kullanabilen, dini ve milli değerlerimizi benimseyip yaşayan örnek davranışlar sergileyen, “bir lisan bir insan” düşüncesi ile yabancı dili en verimli şekilde öğrenen, okuyan, araştıran, teknolojik yeniliklere açık olan, daima kendini yenileyen ve geliştiren, dayanışma ve kardeşlik duygusu içerisinde takım ruhu ile hareket edebilen, sorumluluklarının farkında olan, kendine güvenen, yarınlara umutla bakan, kararlı ve güvenilir bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizde insana, düşünceye, inanca, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayalı bir öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunarak, geleceğe hazırlanırken bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirip İslam Dininin ve Milli kültürümüzün liderliğini yapmak ve problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren, kişilik sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :tam gün

tam gün